Всички категории

Електронна поща: [имейл защитен]

Тел: +86 731 8512 2549

EN

Начало>Статии>фирма Новини

2020 Здраве на арабите

Време: 2020-02-26 Хитове : 210

Jinde Tech LED негатоскоп и плазмен въздушен стерилизатор показват на международното изложение Arab Health 2020.Arab Health е най-голямото събиране на професионалисти в здравеопазването и търговията в региона на Близкия Изток и Изток. Очаква се изданието на събитието за 2020 г. да посрещне повече от 4,200 компании изложители и 103,000 150 посетители от над XNUMX страни. 

Jinde-JINDE-Негатоскоп-Лидия

Jinde Tech ще присъства на това международно изложение Arab Health 2020 27-30 януари в Международния конгресен и изложбен център на Дубай. На това изложение ще покажем нашите продукти LED негатоскоп и плазмен въздушен стерилизатор.

Джинде-Стерилизатор-Негатоскоп-Лидия

                   Jinde Tech LED негатоскоп и плазмен въздушен стерилизатор показват на Arab Health 

Jinde Tech, в продължение на повече от 12 години, специализирана в производството на LED негатоскоп (известен също като LED филмов зрител, филмов четец), използващ най-модерната технология за LED подсветка, самостоятелно разработено еластично силиконово устройство за щипки, по-енергийно ефективно, по-екологично и по-издръжлив.


Ако се интересувате или имате въпроси относно медицинския негатоскоп Jinde, моля, посетете нашия уебсайт директно на www.view-box.com. Щракнете върху бутона онлайн услуга или оставете съобщението. Jinde Tech предоставя висок клас негатоскоп, интимни консултанти за целия ви процес.