Всички категории

Електронна поща: [имейл защитен]

Тел: +86 731 8512 2549

EN

Начало>Статии>фирма Новини

LED рентгенови филмови зрители показва на международното изложение Arab Health 2012

Време: 2020-09-30 Хитове : 33

Jinde Tech LED негатоскоп и колички за медицинска работна станция показват на международното изложение Arab Health 2012. Arab Health е най-голямото събиране на професионалисти в здравеопазването и търговията в региона на Близкия Изток. Очаква се изданието на събитието за 2012 г. да посрещне повече от 4,200 компании изложители и 103,000 150 посетители от над XNUMX страни.

Съобщение за отлагане CMEF & ICMD 2020

Уважаеми изложители, посетители, партньори и колеги от индустрията,
CMEF и ICMD 2020 искат да изразят нашата загриженост за всички, засегнати от коронавирус. Ефектите, действителни и прогнозирани, от Коронавируса стават очевидни във всички аспекти на нашия живот тук, в Китай и по света.

След внимателно наблюдение на развиващата се ситуация и след циркулярното писмо от 8 април, издадено от Държавния съвет за приемане на мерки за превенция и контрол за ключови места, звена и групи, ние ще пренасрочим CMEF и ICMD, което първоначално е планирано да се проведе на 3-6 юни , 2020 г. ще бъде пренасрочено.

Китайският международен панаир на медицинско оборудване (CMEF) и Международното изложение за производство и дизайн на компоненти (ICMD)
ще бъде пренасрочено за 19-22 октомври 2020 г.

Мястото ще остане непроменено в Националния изложбен и конгресен център (Шанхай).

Това решение е взето след консултации с нашите изложители и заинтересовани страни и със здравето и безопасността на всички участници като наш приоритет номер едно.

Моля, вижте най-новите известия и актуализации на официалния уебсайт на CMEF (http://www.cmef.com.cn). Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с организационния комитет.

Благодарим ви за разбирането и непрекъснатата подкрепа и моля, приемете нашите искрени извинения за причиненото неудобство. Уверени сме, че ще можем да ви представим още един успешен CMEF през октомври и с нетърпение очакваме да ви видим тогава.

Изложби Reed Sinopharm
Април 16, 2020

Jinde Tech присъства на това международно изложение Arab Health 2012 23-26 януари в Международния конгресен и изложбен център на Дубай. На това изложение ще покажем нашите продукти LED негатоскоп 
 
Jinde Tech LED негатоскоп показва на Arab Health   

Jinde Tech, в продължение на повече от 12 години, специализирана в производството на LED негатоскоп (известен също като LED филмов зрител, филмов четец), използващ най-модерната технология за LED подсветка, самостоятелно разработено еластично силиконово устройство за щипки, по-енергийно ефективно, по-екологично и по-издръжлив.

Ако се интересувате или имате въпроси относно медицинския негатоскоп Jinde, моля, посетете нашия уебсайт директно на www.view-box.com. Щракнете върху бутона онлайн услуга или оставете съобщението. Jinde Tech предоставя негатоскоп от висок клас, интимни консултанти за целия ви процес.
 
Редактор: г-жа Лидия Ву-13875904684  [имейл защитен]
Всички права запазени www.view-box.com/ (Jinde Tech), моля, посочете източника.