Всички категории

Електронна поща: [имейл защитен]

Тел: +86 731 8512 2549

EN

Начало>Статии>фирма Новини

Добре дошли в CMEF 2018 Spring Jinde Booth H7.1-U53 в Шанхай от 11-14 април 2018 г.

Време: 2018-03-29 Хитове : 50

Warmly welcome to CMEF 2018 Spring Jinde Booth H7.1-U53 in Shanghai from 11-14 April, 2018    Changsha Jinde Technology Co., Ltd.
2015619376Jinde LED X ray film viewers / X-ray illuminator / X-ray view box / LED negatoscope

Продукти за чуждестранна помощ, определени от китайското правителство

Директен производител на плазмен въздушен стерилизатор, OEM са предимно добре дошли

Changsha Jinde Technology Co., Ltd., разположена в град Чанша, Хунан, разработи серия от оборудване за медицински изображения и продукти за стерилизация на въздуха: LED рентгенов филм за гледане, плазмен въздушен стерилизатор, ЯМР немагнитна носилка и инвалидна количка, медицински компютър количка и други медицински изделия. Тези продукти се използват широко в отделението по радиология, операционна зала, CSSD, амбулаторни и болнични отделения на различни нива на болници или медицински центрове.

 С технологичното предимство и отличното качество, ние поддържаме напредналото ниво в областта. Нашата компания е сертифицирана по ISO9001:2008 и повечето от продуктите са маркирани с CE и притежаваме някои патентовани ноу-хау.

Тъй като компанията расте бързо, ние не само осигурихме пазара в Китай, но и направихме големи постижения на международния пазар. Разработихме някои отвъдморски дистрибутори и сме активни в присъствието на международни медицински събития за разширяване на нашата марка и пазарен дял. Нашите продукти изнасят в близо 50 страни и региони в Югоизточна Азия, Европа, Латинска Америка, Африка и т.н. и са високо оценени от клиентите.

Придържайки се към принципа „клиентът на първо място, обслужването на първо място“ и поддържайки бизнес философията „изграждане на марката чрез лоялност и доверие, създаване на бъдещето чрез качество“, ние се стремим да утвърдим „Jinde“ като световно известна марка от висок клас, базирана на професионални технически екип, отлично качество, добра мрежа за продажби и конкурентоспособни.