Всички категории

Електронна поща: [имейл защитен]

Тел: +86 731 8512 2549

EN

Начало>За нас>Профил на компанията

jinde Tech

Changsha Jinde Technology Co., Ltd, разположена в град Чанша, Китай, разработи серия от оборудване за медицински изображения и продукти за стерилизация на въздуха: LED рентгенов филм за гледане, плазмен въздушен стерилизатор, стерилизатори за легло, ЯМР немагнитна носилка и инвалидна количка, медицинска компютърна количка и други медицински изделия. Тези продукти се използват широко в отделението по радиология, операционна зала, CSSD, амбулаторни и болнични отделения на различни нива на болници или медицински центрове.


С технологичното предимство и отличното качество, ние поддържаме напредналото ниво в областта. Нашата компания е сертифицирана по ISO9001:2015 и повечето от продуктите са маркирани с CE и притежаваме някои патентовани ноу-хау.
 

Тъй като компанията расте бързо, ние не само осигурихме пазара в Китай, но и направихме големи постижения на международния пазар. Разработихме някои отвъдморски дистрибутори и сме активни в присъствието на международни медицински събития за разширяване на нашата марка и пазарен дял. Нашите продукти изнасят в близо 50 страни и региони в Югоизточна Азия, Европа, Латинска Америка, Африка и т.н. и са високо оценени от клиентите.
 

Придържайки се към принципа „клиентът на първо място, обслужването на първо място“ и поддържайки бизнес философията „изграждане на марката чрез лоялност и доверие, създаване на бъдещето чрез качество“, ние се стремим да утвърдим „Jinde“ като световно известна марка от висок клас, базирана на професионални технически екип, отлично качество, добра мрежа за продажби и конкурентоспособни.